Adam Biderman heter kocken bakom Säsongens burgare. Adam driver en av världen bästa hamburgerrestauranger i New Orleans (därav namnet NoLa som är ett smeknamn för just New Orleans), och träffade Johan Jureskog när Johan gjorde programmet ”Världen bästa burgare”. Av alla de burgare Johan åt under programmet så var Adams signaturburgare The Company Burger den burgare Johan tyckte bäst om. Han tyckte så bra om den att Johan och Adam blev riktigt goda vänner - och om det bara berodde på Johans kärlek till en god burgare, det låter vi vara osagt. Men vänskapen håller i sig, och nu är Adam i Sverige för att göra ett unikt samarbete med Jureskogs. En helt egen burgare har Adam satt ihop bara för oss, och han har tagit med sig det bästa, eller ska vi säga det hetaste från New Orleans. Förutom vårt egna unika kött från svensk mjölkko och vårt hembakade bröd är det inte mycket som liknar någon av de hamburgare vi brukar ha på menyn. Varken i smak eller…look. Nola Fire Burger går helt i en ”beige” nyans, men det är också det enda som är beige. Smaken, som är lika explosiv som den är spännande, kommer från klassiska kryddstarka cajun-recept: Holy Trinity relish (röra), Pimento ost, Tabasco chipotle mayo och friterade gröna tomater. En svensk mjölkko har aldrig varit hetare, och vi har aldrig haft en så unik burgare. Det tackar vi Adam Biderman för! Vill du göra din egen Nola Fire Burger vid grillen i sommar så finns receptet här: (Ps. Bränn dig inte - i dubbel bemärkelse).